Ga voor vitaliteit in jouw bedrijf

Onze workshops, clinics en presentaties bieden handvatten om vitaler te worden en dagelijks optimaal te presteren onder druk. Zonder onnodige energie te verspillen en medewerkers juist in hun kracht te zetten. Hierbij bieden wij maatwerk, volledig afgestemd op de behoeften van uw organisatie, teams binnen uw organisatie en/of individuele teamleden. Wij bieden inzichten, tips & tricks en faciliteren zelfreflectie op het gebied van onder andere voeding, intrinsieke drijfveren en authenticiteit.

Olympic coaching

Met mijn unieke aanpak verbeter ik de mindset, samenwerking en individuele prestaties binnen jouw organisatie. 
 

Meer info

Boerenbluf

Regelmatig trek ik met Hans Nijland het land in om samen “de boel eens flink op te schudden”.

Meer info

Word slimmer fit

Bereik het volledige potentieel van jezelf en je team door een gezonde levensstijl te omarmen.
 

Meer info

Leiderschap is topsport

Exclusief voor managers verzorgen we een kijkje in de keuken van een topsport organisatie.

Meer info

Schaatsclinic

Volg een schaatsclinic samen met je team. Ik geef jullie inspiratie met een Olympische gedachte.

Meer info

Mysterie van Succes

Leer hoe je deze elementen kunt benutten om je eigen succes te bereiken.

Meer info

Mysterie van Succes

Marianne heeft een fantastisch verhaal neergezet. De vraag vanuit onze organisatie was gebaseerd op ons vitaliteits-programma wat momenteel loopt binnen onze organisatie. Marianne heeft hierop goed ingespeeld door een zeer treffend en persoonlijk verhaal neer te zetten, waarin op een leuke manier heel duidelijk werd voor eenieder waar zowel voor de korte als lange termijn winst kan worden gehaald inzake de fitheid voor mensen. Zowel fysiek als mentaal! We proberen dit wel vaker aan de mensen duidelijk te maken, maar zoals nu blijkt, wordt dit toch sneller aangenomen van een van de grootste en leukste sporthelden die we hebben in NL. 

– M. Paardekooper, Legian

Inspirerend!

Recent heeft Marianne een inspirerende lezing gegeven op ons Business Partner Event. Een waanzinnig verhaal, glansrijke carrière, maar ook tegenslagen en dalen naast de vele pieken. Maar het is niet alleen de lezing. Marianne was heel de avond te gast en onderdeel van het geheel. Zoekend naar verbinding met onze gasten, onder andere aan tafel tijdens het diner, maar zeker ook bij ontvangst en na afloop van het formele gedeelte. In onze reis naar het creëren van een community binnen de procesindustrie is dit zeer waardevol. Familiair, benaderbaar en mee willen opgaan in ons gedachtegoed. Al tijdens de voorbespreking enkele maanden voor het event was het gevoel al goed en wisten we dat we een juiste keuze hadden gemaakt om Marianne te koppelen aan onze business partner event. Ik kijk nu al uit naar de follow up van het event welke we binnenkort samen gaan doen!

– Christian van Vessem, TechSharks

Na jaren weer op de schaats!

Voor ons teambuilding uitje hebben wij de schaatsclinic gevolgd bij Marianne. Wat een toffe dag en ontzettend leuk om je collega’s eens van een andere kant te leren kennen. En wat geleerd en een betere band met het team. Wat ons betreft een win-win!